avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 705 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Constituire garantie participare - Institutie publica
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Constituire garantie participare - Institutie publica

As avea nevoie urgent de urmatoarea informatie: exista vreo reglementare legala care sa stipuleze ca O INSTITUTIE PUBLICA nu poate constitui o garantie ( prin instrument de garantare / asigurare / virarea unei sume de bani ) pentru a participa la o licitatie de prestari servicii unde se solicita garantie de participare si apoi daca se semneaza contarctul garantie de buna executie?

Alte discuții în legătură

Garantie buna executie getafolescu getafolescu Buna ziua, Sunt autoritate contractanta (institutie publica) si as dori sa stiu daca pentru contracte de prestari servicii a caror valoare estimata nu ... (vezi toată discuția)
Garantie de participare la licitatie ContSters159916 ContSters159916 Buna ziua, societatea unde lucrez a castigat o licitatie publica.Aceasta achitase garantia de participare la licitatie.Intrebarea mea este. Pentru garantia de ... (vezi toată discuția)
Asigurari tip bond alina oana alina oana Buna ziua, care sunt avantajele si dezavantajele unei asigurari de tip BOND (cu referire la garantie de participare licitatie si garantie de buna executie ) ... (vezi toată discuția)