avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 614 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Ce este NN direct?
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Ce este NN direct?

Buna ziua,
tot primesc plicuri de la
Ce este NN direct?
Se pare ca au datele mele,referitoare la salariu .
Eu nu am facut nici in contract ,nu am semnat nimic cu ei .
Stie cineva cine sunt acestia.E cazul sa ma adresez la politie?
[ link extern ] /
Cel mai recent răspuns: Miky_88 , utilizator 20:56, 17 Mai 2017
:D e pensia dumitale privata, pilonul de pensie 2, e fostul ING, La ei va strangeti fondul de pensie privata.
Doamne fereste, si se retine sper din contributia la sistemul de pensii care mi se opreste lunar din salariu ?
De ce doamne fereste ?
Da, din banii ce vi se retin din salariu pt pensie 10%, 5% se duc in contul dvs la privat.
Habar nu am avut ca e fostul ING si am intrat in panica.Siti cum e , in ziua de azi, totul e dubios ..Multumesc mult pentru ajutor!
Cu placere, sa traiesti ! ( sa ne bucuram de pensie :tooth: )

Alte discuții în legătură

Bună ziua as avea și eu o întrebare dacă se poate.tatal meu ... Ramonafodor96@yahoo.ro Ramonafodor96@yahoo.ro Bună ziua as avea și eu o întrebare dacă se poate.Tatal meu a decedat și eu sunt unica moștenitoare și el a contribuit la o pensie privata și sa făcut ... (vezi toată discuția)
Pensionat - angajare dupa pensionare , retinere cas , cass ContSters404753 ContSters404753 Am lucrat ca și cadru militar. Anul acesta m-am pensionat anticipat. Deoarece am doar 50 ani, am ocupat ulterior, prin concurs, un post de funcționar ... (vezi toată discuția)
Contributie pilonul 2 de pensie rosehusky rosehusky Buna seara, Are cineva idee daca, dupa noua lege a pensiilor, militarii cu varsta pana in 35 de ani sunt obligati sa contribuie la pilonul 2 de pensii? ... (vezi toată discuția)