avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1114 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Suprapunere nasteri - 1 luna celalalt parinte
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Suprapunere nasteri - 1 luna celalalt parinte

Sotia este in CCC de 1 an jumate, urmand sa nasca al 2-lea copil in august (cu 4 luni inainte ca primul copil sa implineasca 2 ani). Este posibil ca eu (tatal) sa iau concediu 1 luna CCC pt primul copil si sotia sa intre simultan in CCC pentru al 2lea copil? Cu alte cuvinte, exista o cale legala sa stam amandoi acasa pentru o luna? Multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Indemnizație al 3-lea copil Ilinca Brașov Ilinca Brașov Buna ziua ! Sunt in concediu creștere cel de-al 2 le-a copil și sunt însărcinată cu al 3 le-a ! Beneficiez de indemnizație ca la primul copil , ... (vezi toată discuția)
Nasc al ii-lea copil dupa ce primul implineste 2 ani AncutaCornelia AncutaCornelia Buna ziua, Va rog sa ma ajutati si pe mine cu un sfat. Nu stiu cum sa procedez.... mentionez ca sunt in concediu de crestere de 2 ani pentru primul copil si ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! sunt in ccc pana in iulie 2021(opțiunea mea sa beneficiez ... Dianageorgiana2019 Dianageorgiana2019 Buna ziua! Sunt in ccc pana in iulie 2021(opțiunea mea sa beneficiez de stimulent,dar fetita implineste 2 ani in 6 sept 2021) si a tocmai am aflat ca sunt ... (vezi toată discuția)