avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 506 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Declaratia 221
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Declaratia 221

Buna seara!Am o intrbare. Declaratia 221 trebuie depusa in situatia in care valorile trecute in formular sunt sub limita valorilor impozabile, respectiv in situatia in care ar rezulta o decizie de impunere cu valoare de zero?

Alte discuții în legătură

Impozit pe venit la un pfa Gabriel. Pfa Gabriel. Pfa Va rog să-mi spuneți. Un pfa neplatitor de tva. Care a realizat un venit de 30.000 lei. In 3 luni de activitate Cât trebuie să plătească la stat ... (vezi toată discuția)
Ce obligații fiscale are producătorul agricol persoană fizică? isabellecornelia isabellecornelia Buna ziua. Matusa mea de la tara, a vandut anul trecut cateva vaci si 3 tone de porumb in baza certificatului de producator emis de primarie. Acum, ma inteaba ... (vezi toată discuția)
Plata impozitului anticipat popgrigore1989 popgrigore1989 Buna ziua, Cine ma poate ajuta si pe mine cu un raspuns corect? Am un PFA iar anul trecut acesta a inregistrat pierdere ... (vezi toată discuția)