avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 410 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... Investitie sau cheltuiala materiala?
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

Investitie sau cheltuiala materiala?

Buna ziua, sunt contabil la o institutie publica si ma confrunt cu urmatoarea problema: am prins pe lista mea de investitii urmatoarele doua lucrari :"Lucrari de reparatii drumuri prin pietruire" si "Lucrari de intretinere drumuri" si recent mi s-a spus ca le-am incadrat gresit la investitii si ca trebuiau cuprinse la cheltuieli materiale..Cum ar fi fost mai bine?
Cel mai recent răspuns: carmen01011958 , moderator 11:45, 19 Mai 2017
Opinia mea: Lucrările de reparații/modernizare ar trebui prinse la investiții iar cele de întreținere la cheltuieli materiale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Toaletare/taiere copaci drum judetean Lulica Lulica Buna ziua As dori, daca stie cineva, sa-mi spuna si mie cine se ocupa cu taierea/toaletarea copacilor aflati pe marginea unui drum judetean (exceptand hotii ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli amenajare imobil inchiriat anomarairam anomarairam Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o lamurire/solutie privind urmatorul aspect. Firma la care realizez contabilitatea are contract in inchiriere pana in anul ... (vezi toată discuția)
Inregistrare combustibil vioviod vioviod Am un bon de benzina de 100 ron. Exista o limita intr-o luna a combustibilului pe care -l poti inregistra la un magazin(comert) ? Pot inregistra direct pe ... (vezi toată discuția)