avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 567 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Spania!Carduri!Legile! Pedeapsa!
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Spania!Carduri!Legile! Pedeapsa!

Salut! Am nevoie de ajutorul vostru! Un prieten , a fost plecat in Spania , acolo a comis fapta ,,frauda(clonare) cu cardurile ''nu stiu exact da stiu ca este vorba de carduri si il tin in PENITENCIAR MADRID 6 , de cand este acolo a trecut o luna si 2 saptamani ,cei de la PENITENCIAR nu ii spun nimic ,nici dece este acolo ,nici cat o sa raman ,absolut nimic ,vreau si doresc sa aflu cum il pot ajuta sa ii dea drumu de acolo .Avand in vedere ca el nu a fost scos in fata Judecatorului ! Orice afirmatie despre subiect sper sa ma ajute .Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 19:55, 20 Mai 2017
Daca aveti bani, ii platiti un avocat, altceva nu vad ce ati putea face.

Atentie ca se practica escrocherii pe tema asta (povestea s-ar putea sa nu fie adevarata).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cercetare frauda paypal... Glucian Glucian Buna seara in urma cu vreun an am vandut prin intermediul ebay un lot de produse filatelice!Mentionez faptul ca foloseam un cont paypal pe numele unchiului ... (vezi toată discuția)
Rapoarte penitenciar melinaR melinaR am o ruda in penitenciar si pe 30 luna ceasta intra in comisia de eliberare problema e ca are 3 rapoarte pe care l ea scos dar din ce imi spune el ca au ramas ... (vezi toată discuția)
Situatie de furt in elvetia Andreea4443 Andreea4443 Buna seara. Am un prieten care este plecat in Elvetia de doua saptamani,iar acum o saptamana i-a fost sunata familia de catre cineva din politia de la Zurich ... (vezi toată discuția)