avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 805 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... contestatie la executare perimata din vina partii
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

contestatie la executare perimata din vina partii

Buna seara. Am facut contestatie la executare impotriva unui recuperator de creante. A trebuit sa plec din tara si nu m-am mai interesat de proces. Acum am primt acasa o hotarare in care scrie ca se respinge si contestatia la executare e perimata din vina partii. Se mai poate face ceva? A trecut termenul de atac scris in hotarare.

Alte discuții în legătură

Acte care intrerup perimarea executarii silite ancut75 ancut75 Buna ziua, Aveti idee unde ma pot documenta cu privire la actele facute de catre executorul judecatoresc. Stiu ca sunt acte care intrerup perimarea, dar ... (vezi toată discuția)
Perimarea intr-un proces civil geta24 geta24 Daca intr-un proces civil(contestatie la executare privind drepturi banesti) se suspenda recursul conform art.242 c.proc.civ.,dupa cat timp se perima ... (vezi toată discuția)
S-a constatat perimarea actelor din dosarul executional- cale de atac? remusul remusul Din anul 2007 am un dosar executional pe rol cu privire la evacuarea unor persoane care imi ocupa in mod abuziv locuinta (nu au nici un act, nimic la mana ca ... (vezi toată discuția)