avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 593 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Cum radiez o mașină?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Cum radiez o mașină?

În 2015 am condițiile mașina la o persoana.Acea persoana a condur la terță persoană.Eu am scos-o de la primărie.De cuprind am primit amenda de rovigneta
Terță persoană nu a avut.Ce trebuie să fac? Vreau să o radiez.Ce îmi trebuie și ce trebuie să fac?Va mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:25, 20 Mai 2017
1. Contestati amenda , in caz contrar procesul-verbal devine titlu executoriu.
2. Verificati la Primarie daca mai figureaza pe numele dvs.
Faceti afirmatii contracdictorii
Initial afirmati
Eu am scos-o de la primărie.
,ulterior reveniti cu precizarea
Vreau să o radiez

Daca ati scoss vehiculul de pe rolul dv fiscal,la momentul tranzactionarii acestuia,atunci nu mai este necesar si nu mai aveti ce sa radiati
Impotriva amenzii pentru rovinieta,daca va aflati in termen legal formulati plangere contraventionala
Informati oficial atata CNADNR cat si SPR evidenta auto,ca dv nu mai sunteti proprietarul vehiculului cu datele de identificare ca urmare a tranzactionarii acestuia in patrimoniul numitului X si anexati copie dupa contractul de vanzare cumparare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda rovinieta Ana maria1989 Ana maria1989 Am vândut un autoturism de 2 ani eu am scos o de la primărie și astazi am primit un proces verbal de constatare că acum 2 luni am fost prinsă fara ... (vezi toată discuția)
Amenda rovinieta Constantin8318 Constantin8318 Buna ziua!! Astazi am primit un plic ce contine o amenda de rovinieta neplatita la o masina pe care am vanduto in decembrie anul trecut!! Mentionez ca detin ... (vezi toată discuția)
Rovinieta Banu gabriel Banu gabriel Salut,primesc amenzi de rovinieta cu toate ca am vandut masina,ce e de facut? (vezi toată discuția)