avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1004 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Tva la lemn de foc
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Tva la lemn de foc

buna ziua!am o societate comerciala care se ocupa cu comercializarea lemnului de foc.societatea este platitoare de tva,furnizorul este platitor de tva ,facura se calculeaza cu taxare inversa.societatea vinde lemnul de foc persoanelor fizice si intrebarea mea este urmatoarea:cum se face inregistrarea contabila?tva-ul este deductibil?

Alte discuții în legătură

Percepere tva staicuvali staicuvali buna ziua!firma la care lucrez se ocupa cu achizitia lemnului de loc.Firma este platitoare de tva si vinde persoanelor fizice.TVA-ul se plateste la fisc de ... (vezi toată discuția)
Facturare lemn de foc mariocos mariocos buna ziua, va rog daca este posibil sa-mi dati un raspuns mai detaliat . sunt o intreprindere individuala si am posibilitatea sa fac export de lemn de foc ... (vezi toată discuția)
Decont tva mihaela.aivanese mihaela.aivanese Dragii mei,va rog sa ma ajutati cu sfaturi! Vreau sa fac din SUA un import de 17000$. Cum e mai bine:pe pf sau pe srl? Vreau sa aduc bunurile importate ... (vezi toată discuția)