avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 593 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contributii sociale pentru fractiuni de norma egale ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contributii sociale pentru fractiuni de norma egale cu cele ptr norma intreaga

Buna ziua...Este adevarat ca de la 1 iulie cei care au angajati cu doua, patru.....ore vor plati aceleasi contributii ca pentru cei cu opt ore? Este vorba despre o norma care se aplica doar in acest an, conform unui "plan de convergenta" a guvernului, dar nu am vazut-o pe nicaieri. Sau este? Daca este si se va aplica, e valabila si pentru asociatiile de proprietari? Nu mai vorbesc de felul in care se va plati...Multumesc, as vrea sa fie o furtuna intr-un pahar cu apa....
Cel mai recent răspuns: corneliacr , utilizator 09:54, 23 Mai 2017
Atata timp cat nu putem vorbi despre un act normativ intrat in vigoiare sau pus in dezbatere publica, este prematur sa facem anumite afirmatii despre acest subiect.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariu minim brut AlinaS7 AlinaS7 Buna ziua! Am aflat de curand ca de la 1 iunie 2017 va intra in vigoare o lege care obliga antreprenorii sa schimbe contractele de munca care au 2 sau 4 ore ... (vezi toată discuția)
Salar mimin de la 1 iulie 2017 pt cim cu fractiune de norma ionapop ionapop Buna ziua As dori sa stiu daca de la 1 iulie 2017 suntem obligati la CIM cu fractiune de norma sa marim salariul de incadrare la 1450 lei daca se poate si ... (vezi toată discuția)
Impozit contributii angajator pt cim cu norma partiala de la 01 iulie 2017 cocoranum cocoranum Buna seara, stiti cumva ,daca ai pensionar angajat cu norma partiala,incepand cu 01 iulie,angajatorul pt el cum va platii contributiile?la nivel sal minim sau ... (vezi toată discuția)