avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 802 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită TAXA AUTO
Discuție deschisă în Executare silită

TAXA AUTO

buna ziua am o hotarare judecatoreasca executori din urma cu 4 ani prin care mi se da castig de cauza si trebuie sa primesc taxa auto inapoi. la anaf dupa aproape 1 an mi sa dat o decizie de restituire prin care mi se spune ca in fiecare an in luna aprilie trebuie sa primesc o trans de bani. anul acesta nu am primit nimic daca am intrebat la anaf mi sa spus ca nu au bani ca is la mediu , am sunat la mediu care au spus ca nu au baza legala de restituire si nu se stie cand va fi. intrebarea mea este ce sa fac . m am gandit sa merg la un executor judecatoresc si sa pun in aplicare hotararea judecatoreasca. am vreo sansa sau ce alta cale sa urmez?

Alte discuții în legătură

Restituire taxa prima inmatriculare floring2000 floring2000 Prin hotarare judecatoreasca definitiva s-a dispus sa mi se restituie taxa de prima inmatriculare pentru un autovehicul cumparat in anul 2008. Prima transa de ... (vezi toată discuția)
Hotarare judecatoreasca privind restituirea taxei de mediu madalina bobeica madalina bobeica Buna ziua, Am castigat procesul cu ANAF si am o hotarare judecatoreasca definitiva prin care acesta este olbigat sa mi plateasca taxa de mediu, dobanda ... (vezi toată discuția)
Castigare proces pentru recuperare taxa de poluare Andreea355 Andreea355 Buna ziua.In noiembrie 2013 a fost prima infatisare pentru procesul pentru recuperarea taxei auto.La inceputul lunii acestea a fost recursul,care a fost ... (vezi toată discuția)