avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 833 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... hotarare judecatoreasca privind restituirea taxei de ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

hotarare judecatoreasca privind restituirea taxei de mediu

Buna ziua,

Am castigat procesul cu ANAF si am o hotarare judecatoreasca definitiva prin care acesta este olbigat sa mi plateasca taxa de mediu, dobanda aferenta, cheltuieli de judecata si onorariu de avocat.

Intrebarea mea este daca mai depun la ANAF hotararea sau merg cu ea direct la executorul judecatoresc?

In cat timp primesc banii? Imediat sau in 5 ani?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: madalina bobeica , utilizator 15:09, 27 Mai 2017
Ce v-a sfatuit avocatul ? Un avocat ar trebui sa stie mai multe decat noi . Eu am la fel hotarare de 3 ani , acum trebuia sa primesc a treia transa dar statul smecher a suspendat platile ...este inadmisibil sa nu putem face absolut nimic.
in cazul meu se va merge pe executare silita....adica hotararea astfel cum a fost legalizata cu mentiunea ca este definitiva va fi dusa la un executor judecatoresc impreuna cu cererea de incuviintare executare silita, taxa de 20 de lei si se va proceda la executarea silita a ANAF-ului.

Nu stiu nimic de sistarea platilor, nu exista nicio dispozitie in acest sens.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Punere in executare latura civila dintr-o hotarare penala ionu roman ionu roman cum se pune in executare partea legata de despagubiri din cuprinsul unei hotarari penale ramase definitive? se merge la executorul judecatoresc, se investeste ... (vezi toată discuția)
Executarea silita conform ncpc - neclaritati Krissia . Krissia . Conform NCPC, am inteles ca nu mai este nevoie de legalizarea si investirea cu titlu executor a hotararii date de instanta de judecata. [b]Deci care este ... (vezi toată discuția)
incuviintare de catre instanta a executarii sentintei suciu_diana suciu_diana Buna seara, as dori sa va intreb daca mai este nevoie ca o sentinta definitiva data pe dreptul muncii, sa fie incuviintata de instanta, inainte ca ea sa ... (vezi toată discuția)