avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Cheltuieli cu utilitățile pe sediul social
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Cheltuieli cu utilitățile pe sediul social

DOCUMENT JUSTIFICATIV CHELTUIELI UTILITĂȚI.
Sunt PFA, Cabinet individual de avocat, cu sediul social închiriat de la proprietar persoană fizică. Cheltuielile cu utilitățile (intreținere, enel, gaze etc.) vin cu facturi și chitanțe pe numele proprietarului dar le plătesc eu. Ce document justificativ voi întocmii ca să Înregistrez aceste cheltuieli în contabilitatea mea. Mulțumesc

Alte discuții în legătură

Contract inchiriere de spatiu intre firma si pers fizica adina m adina m Societatea mea a inchiriat un spatiu comercial de la o persoana fizica. Cum imi inregistrez in contabilitate cheltuielile cu energia electrica avand in vedere ... (vezi toată discuția)
Deducerea chieriei si a altor cheltuieli pentru o firma care functioneaza in alt spatiu decat sediul social. stildeviata stildeviata De putin timp am infiintat un SRL avand ca domeniu de activitate Publicitate- cod CAEN 731.Pentru sediu social am incheiat un contract de comodat la o adresa ... (vezi toată discuția)
Dilema Mariralu Mariralu Buna ziua , Am o soc. care a inchiriat un ap. unei pers fizice, ch . de intretinere vor fi achitate de chirias, dar asoc. de proprietari imi trimite aviz ... (vezi toată discuția)