avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1089 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... In ve grad de pensie se incadreaza o persoana cu ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

In ve grad de pensie se incadreaza o persoana cu cancer mamar malign si cu recidiva

Buna as vrea sa va tog sa imi spuneti cum pot proceda in cazul surorii mrle a fost operata de cancer la san in 2007 a fost extirpat sanul apoi a recidivat operata din nou timp in care ea a lucrat, lucreaza din 2002 a mai luat medical as vrea sa stiu cam cata pensie i s.ar acorda caci medicul a sfatuit.o sa se pensioneze dar ea nu poate ca nu se descurca cu cheltuielile si e goarte greu sa lucreze in aceste conditii va multumesc si astept un raspuns
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 12:24, 24 Mai 2017
Daca va fi incadrata intr-un grad de invaliditate va primi indemnizatia minima pentru pensionari de 520 de lei.
Luna si anul nasterii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie pe caz de boala si handicap Luminița S. Luminița S. Buna ziua.In iunie 2016 am fost diagnosticata cu tumora san cu gradul 1 de malignitate si metastaza limfonodulara acuma stanga.Am urmat tratamentul cuvenit ... (vezi toată discuția)
Cum se calculeaza pensia de invaliditate ? Eliana19 Eliana19 Buna ziua Va rog mult spuneti mi cum se calculeaza pensia de invaliditate gr 3 in conditiile: mama mea este nascuta in decembrie 1959 are vechime in munca 6 ... (vezi toată discuția)
Ce pensii se maresc de la 1 iulie 2017 si care este cuantumul efectv al indexarii acestora ? sharky48 sharky48 Buna ziua ! As vrea sa stiu mai exact,daca pensia de invaliditate si indemnizatia de handicap se maresc de la 1 iulie 2017 si care este valoarea efectiva a ... (vezi toată discuția)