lucrez la o companie de stat.am refuzat sa semnez pe cererea de co a sefului ca il voi inlocui.nu se tine cont de limita de competenta a unui salariat si se incearca in mod abuziv sa fie unii acoperiti prin semnatura(este o cerere tip prin care soliciti co precizezi cine te inlocuieste si acela trebuie sa semneze) adica ai atributiunile a 2 functii,una chiar superioara pregatirii profesionale paradoxal, cumulat in 8 ore de munca.ccm spune clar ca trebuie marit programul de lucru si acordarea unui spor ptr cumul de functii.apoi urmeaza amenintarile de rigoare(cercetare disciplinara) si altele.intrucat situatia tinde sa se repete de cateva ori pe an,as dori un sfat din partea dvs legat de aspectele mai sus mentionate.multumesc anticipat.
pai cum sa va spun,tocmai conducerea superioara a gandit mecanismul ca pe o obligativitate.aici e pacaleala.asta cu 2 in 1 e parca pe la nescafe.nu stiu daca itm poate solutiona asa ceva.desi ar putea ptr ca se incalca ccm.conducerea superioara tine hangul sefilor mai mici si invers.iar sindicatul danseaza la comanda.astept si alte pareri daca se poate.
Buna ziua ! Sunt curioasa sa vad cum a-ti rezolvat problema. Nu de alta , dar se pare ca a dev enit un obicei la companiile de stat. Unde mai pui ca in CCM se prevede ca, sefi nu isi pierd sporul de conducere nici pe perioada concediului. Nici vorba ca subalternul sa primeasca ceva spor pe perioada inlocuirii.
din pacate problema nu se rezolva.am facut sesizare itm dar ptr alte aspecte.alea cu cu neplata orelor supl dupa aproape un an si obligatia de a ne pune sa muncim in sarbatori legale.acolo nu prea au ce explica.sesizarea a fost trimisa catre ITM Buc
Pontaje
oxigen011
Lucrez la o companie de stat ce detine autotovehicole, emit foi de parcus, fac pontaje si merg chiar si in cursa.De mai multe ori datorita lipsei de personal ... (vezi toată discuția)