Buna ziua
am si eu niste probleme legate de locul meu de munca unde angajatii sunt exploatati la maxim si ITM-ul de cite ori au venit la sesizatile angajatilor n-au rezolvat nimic(sunt mituiti de conducerea fabricii).de 5 ani de zile sunt satula de aceasta conducere care pur si simplu isi bat joc de noi...suntem pur si simplu obligati sa lucram peste program,sefele urla ca istericele,plata este extrem de mica fata de munca care este depusa in fabrica,spor de noapte nu avem cind lucram pina la 03:00,(cu toate ca programul de lucru in contract este de la 07-15 si de la 15-23)angajatii sunt obligati sa semneze niste liste prin care ei isi dau acordul ca stau 10 ore fara sa-i oblige nimeni dar de fapt sunt obligati si amenintati ca vor fi dati afara,spor de toxicitate nu avem cu toate ca lucram in mediu toxic :(... noaptea ni se plateste cu 1,5 lei/ora.pur si simplu este bataie de joc...vreau sa stiu cui m-as putea adresa in afara de ITM,POLITIE SAU PROCURATURA.Le-as duce televiziunea,ANAFUL,DNA-UL....Ce ma sfatuiti?Multumesc anticipat!
Puteti sesiza :
- Inspectia Muncii - for ierarhic superior ITM-ului
- Ministerul Muncii - for superior Inspectiei Muncii si ITM-ului
- ANAF- Directia Antifrauda
- DNA-ul numai pentru fapte de coruptie si nu pentru ce ati postat dvs aici
- Politia - SI.C.E
ITM-ul de cite ori au fost sesizati au plecat cu coada intre picioare ca si cum nu s-ar intimpla nimic in fabrica.cred ca mai de graba ANAF-ul...nu stiu in cine sa mai avem incredere in ziua de azi...Multumesc ptr.raspuns!
Au fost chemati de unii colegi cind ne tineau pina la 03:00 noaptea si nu se lua nicio masura in favoarea angajatilor ptr.ca exploatarea continua...veneau,se uitau putin prin sectie parca erau aerieni si plecau...
Bună ziua
Tudorel749
Lucrez la un magazin alimentar programul este de 8 ore pe zi de luni pina duminica nu avem nici o zi libera mai mult in magazin exista microfoane și suntem ... (vezi toată discuția)
Loc de munca
Nica70
Soția mea lucrează la un abator de pui privat. E angajată de 4 luni. Programul este atipic,adică intră o săptămîna de zi de la ora 9 și încheie cînd ... (vezi toată discuția)
Carte de munca
boabes ilie
cum pot sami scot cartea de munca de la itm daca am de platit la iei ,caci vreau sa ma angajez si nu pot caci nu vor sa mio dea pina cind nu platesc este vreo ... (vezi toată discuția)