avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua

Lucrez la un magazin alimentar programul este de 8 ore pe zi de luni pina duminica nu avem nici o zi libera mai mult in magazin exista microfoane și suntem ascultați tot ce vb concediul de odihna nu se da , au fost cei de la itm.Călărași în control dar ei ne învață ce sa declaram ,administratorul e foarte influent unde as putea sa mă adresez având în vedere ca pur și simplu suntem exploatați. Va mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:06, 7 Mai 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Aresati-va Inspectiei Muncii sau Ministerului Muncii și Justiției Sociale,foruri ierarhic superioare ITM-ului.

Inspectia Muncii
[ link extern ]

Ministerul Muncii și Justiției Sociale
[ link extern ]

In sesizare mentionati si aspectele legate de cum au facut controlul cei de la ITM.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am făcut reclamație către itm și cei care au venit în control i-au spus șefului numele tuturor care am făcut reclamație! Bună ziua!! În urma cu 2 luni mai exact în octombrie am făcut împreună cu alți 11 colegi o reclamație către ITM Iași pentru neacordarea fluturaselor ... (vezi toată discuția)
Itm spagari ? Freskheman Freskheman De ce itm avertizează si spune pe cel care a făcut sesizarea ? (vezi toată discuția)
Dreptul la concediu dromader dromader In afara de ITM institurie corupta pana in maduva oaselor , unde mai pot face o sesizare privint nerespectarea dreptului la concediu ? Am facut nenumarate ... (vezi toată discuția)