avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 583 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Itm spagari ?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Itm spagari ?

De ce itm avertizează si spune pe cel care a făcut sesizarea ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:25, 28 Aprilie 2017
Aveti vreo dovada in acest sens?

Daca da, atunci sesizati forurile superioare ale ITM-ului , si anume : Inspectia Muncii /Ministerul Muncii si Justitiei Sociale.

De asemenea, puteti depune o sesizare si la ANFP - Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici :
[ link extern ]
Ultima modificare: Joi, 27 Aprilie 2017
Cornel Vasile, Consilier juridic
Da eu sunt cel ce am patițo ! Si credeți ca aia nu vor spaga ? Toți fac la fel ,
Generalizarea dvs. este absurda ...Dovada celor spuse de dvs se poate face prin înscrisuri, martori, prezumţii, mărturisirea uneia dintre părţi, făcută din proprie iniţiativă sau obţinută la interogatoriu, prin expertiză, prin mijloacele materiale de probă, prin cercetarea la faţa locului sau prin orice alte mijloace prevăzute de lege.

Prin urmare, daca detineti un astfel de mijloc de proba, cred ca forurile superioare vor lua masurile legale impotriva celor acre au incalcat legislatia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fara contract de munca as4angel as4angel Buna ziua, As dori sa ma lamuriti intr-o problema. Cineva a reclamat la ITM ca nu a avut contract de munca incheiat si ca a fost disponibilizat dupa ce a ... (vezi toată discuția)
Demisie in alb la angajare silviu1958 silviu1958 La angajare, dupa semnarea contractului individual de munca, mi s-a solicitat semnarea demisiei in alb, pentru cazul in care nu ma mai prezint la lucru. Va rog ... (vezi toată discuția)
Incalcarea art 4,al 2 marinvasile marinvasile Cum se poate proba incalcarea art 4,al2-si unde sa depui plangerea si eventual probele,atata vreme cat institutiile statului functioneaza dupa criterii ... (vezi toată discuția)