avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 386 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Dreptul la concediu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Dreptul la concediu

In afara de ITM institurie corupta pana in maduva oaselor , unde mai pot face o sesizare privint nerespectarea dreptului la concediu ? Am facut nenumarate sesizari prvind acest aspect dar primim acelasi raspuns : la controlul efectuat totul este in regula ! Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:34, 5 Iunie 2020
incercati la Inspectia muncii, Ministerul muncii...
Nu cumva angajatorul prezinta la control documente cu o alta semnatura decat a dvs ???
Angajatorul meu este f. puternic , sunt angajați de 20 de ani care nu au luat 2 minute concediu de odihna .... cu toate că există pontaj electronic cu amprenta ... Angajații nu au curaj sa deschida proces împotriva angajatorului deoarece este cam singurul loc in zona noastră unde se poate castiga un salar decent ..... dar aici este buba....fără concediu de odihna ... S-a facut sesizare la Itm cu nume si prenume si in saptamana urmatoare a fost dat afara .... asa ca oamenii tac si inghit !
Depuneti sesizare la Inspectia Muncii /Ministerul Muncii foruri superioare ITM-ului si mentionati-le sa nu redirectioneze sesizarea catre ITM-ul local.
Ultima modificare: Vineri, 5 Iunie 2020
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua Tudorel749 Tudorel749 Lucrez la un magazin alimentar programul este de 8 ore pe zi de luni pina duminica nu avem nici o zi libera mai mult in magazin exista microfoane și suntem ... (vezi toată discuția)
Plangere itm florenta_22 florenta_22 Buna ziua, Acum 30 zile am facut plangere la ITM la punctul de lucru,am primit raspuns ca plangerea mea s-a redirectionat la ITM de la sediul central,unde s-a ... (vezi toată discuția)
Plata ore sarbatori legale adusca adusca Lucrez intr-o institutie publica cu foc continuu-birou vamal de frontiera- si as dori sa stiu daca orele lucrate in zilele de sarbatori legale , sambata, ... (vezi toată discuția)