avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 979 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensie civila + pensie militara
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensie civila + pensie militara

Am varsta de 60 ani si 6 luni. Am depus dosare pentru a iesi anticipat partial la pensie. Mai intai la Casa de Pensii judeteana unde mi-a fost respins, apoi la Casa de Pensii sectoriala, unde i-ar mi-a fost respins, fara a fi lamurit. As dori sa stiu exact cand pot iesi la pensie conform datelor de mai jos:
- stagiu de cotizare in Romania 21 10 7
- stagiu de cotizare in Spania 5 9 17
- stagiu subofiter MAI 6 3 18
-stagiu scoala de subofiteri MAI 1 10 26
- stagiu cond.speciale ( rezultat de la subofiter MAI) 3 - -
As dori ca raspunsurile sa fie bine argumentate cu articole din legi pentru a sti ce pot face in continuare.

Alte discuții în legătură

Calculare pensie, dosar respins. johnythelove johnythelove Am nevoie de ajutorul dv. ptr. a sti cu aproximatie cand ies si eu la pensie. Mai jos o sa las un \\\\"tabel\\\\" cu anii de munca, daca am omis ceva va rog sa ... (vezi toată discuția)
Pensie anticipata poeana poeana Sunt nascuta pe 15.09.1957 si am o vechime de 25 ani si 8 luni in campul muncii . De 4 ani sunt pensionata pe caz de boala de gradul 3 si am decizia de ... (vezi toată discuția)
Pensie anticipata partiala TeoSaf44 TeoSaf44 Buna ziua, Ma numesc Teodora, am 53 de ani, am cca 26 ani vechime in munca (lucrez din aug. 1982, dar am intrerupt cca 3 ani ptr. cresterea copiilor, (18 ani ... (vezi toată discuția)