avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 867 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Reabilitare de drept sau judecatoreasca NCP
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Reabilitare de drept sau judecatoreasca NCP

Salutare. In dec 2015 am fost condamnat la 2 ani si 6 luni cu suspendare sub supraveghere in baza NCP , 3 ani termen de incercare . Acum, eu am cautat despre reabilitare si vad o mare diferenta intre VCP si NCP, anume ca in NCP termenul curge de la sfarsitul termenului de incercare. Sa inteleg ca eu voi fi reabilitat abia in decembrie 2021? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Ka2p0n3 , utilizator 00:31, 27 Mai 2017
Ingrozitor..multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reabilitare de drept - vcp / ncp l768709 l768709 In Mai 2013 am fost condamnat la 2 ani cu suspendare conditionata cu 4 ani termen de incercare. M-ar ajuta o opinie documentata despre posibilitatile de ... (vezi toată discuția)
Reabilitare cazier preda2017 preda2017 In luna 08.2015 am fost condamnata la 3 ani de inchisoare cu suspendare pt inselaciune fara termen de proba.cand imi pot reabilita cazierul? Multumesc (vezi toată discuția)
Pedeapsa cu suspendare executarii sub supraveghere- reabilitare? mmmiha mmmiha Buna seara , In data de 25.10.2009 a ramas definitiva o condamnare care prin care s-a dispus suspendarea sub supraveghere a executării pedepselor ... (vezi toată discuția)