avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 810 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 cod caen organizare expozitii
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

cod caen organizare expozitii

Buna ziua
Am o colectie de Retro IT si din cand in cand organizez expozitii in diverse locatii in tara. Momentan sunt doar persoana fizica neautorizata si merg pe baza contract de inchiriere pe care il declar la finante. Mentionez ca primesc bani pentru expozitii.
Intrucat in unele cazuri am avut probleme nefiind persoana juridica, m-am gandit sa infiintez un PFA ( sunt doar cateva pe an si nu as face SRL pt atata). Imi puteti recomanda va rog un cod CAEN pt aceasta activitate ?
Am inceput sa fac diverse obiecte din componente vechi de calculator, pe post de suveniruri. Pentru a le putea produce si vinde legal (la expozitii sau pe internet) ce coduri CAEN am nevoie?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:44, 28 Mai 2017
CAEN 8230 - Activitati de organizare a expozitiilor, targurilor si congreselor

CAEN 4789-Comert cu amanuntul prin standuri,chioscuri si piete al altor produse

CAEN 4791 - Comert cu amanuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin Internet

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Coduri caen depozit turcalexandra turcalexandra Buna ziua, Detin un depozit inchiriat unde receptinez marfa (articole copii) achizitionata din tara si UE si o expediez prin curierat (la bucata) catre ... (vezi toată discuția)
Norme de venit artghift artghift m-am uitat pe lista cu normele de venit si nu gasesc unde se incadreaza caenul 7410 design specializat, propus aici, doresc sa-mi fac II, ca sa pot ... (vezi toată discuția)
Diploma/atestat pfa mvstancu mvstancu Bună ziua, Doresc înființarea unui PFA pentru a vinde legal bijuterii handmade confecționate de mine (brățări împletite, brățări din mărgele, ... (vezi toată discuția)