avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 280 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Diferente in registru imobilizari
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Diferente in registru imobilizari

Buna ziua, am facut o modernizare la un mijloc fix, am scos piesa nefolositoare si am adaugat modernizarea. Notele contabile le-am facut. dar imi da diferenta in registru imobilizari, exact cu piesa scoasa,si contabilitate.Ce trebuie sa fac ?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: LIVIU NISTEA , utilizator 17:41, 26 Iunie 2017
Probabil ca ati scazut, in contabilitate , valoarea piesei inlocuite. Mie nu prea mi se pare corect. Valoarea modernizarii se adauga , fara a tine cont de valoarea pieselor inlocuite.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scoatere din folosinta mijloace fixe emanuela73 emanuela73 ma poate ajuta cineva cu documentatie privind regimul de scoatere din folosinta a mijloacelor fixe? regulile de casare obiecte de inventar?pentru mijloacele ... (vezi toată discuția)
Monografie contabila reparatie mijloc fix camila2013 camila2013 In cadrul unui mijloc fix (ex masina cusut) se inlocuieste o piesa din cauza careia utilajul respectiv nu mai functiona. Cum se inregistrea in contabilitate ... (vezi toată discuția)
Renovare sediu miricadana miricadana pentru renovare sediu (gresie, usi, parchet, vopsit, mobila, frigider, cuptor, hota) cum se inregistreaza pe contul 6028, 604 sau toata valoarea pe 611. Si ... (vezi toată discuția)