avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 508 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Telefonul Venit din Servis-Autorizat'Samsung' cu ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Telefonul Venit din Servis-Autorizat'Samsung' cu aceleas Probleme

Buna ziua
ma numesc Victor si am intrebarea catre Dvs, ce pot face mai departe...
Am un telefon Samsung S7 Edge de 8 luni, in ianuarie a aparut problema ecranului cu linii negre pe el si la convorbire la telefon curenta, lam dus in servis anul acesta in ianuarie si mi sa inlocuit ecranul in legatura ca curenta mi sa spus ca a fost defect de la ecran.
Pana acum 2 luni telefonul a mers bine, la un moment dat a inceput sa se blocheze si in timp ci aveam netul activ nuteul nu mai mergea, am fost iar in servisul autorizat de Samsung si i sa inlocuit placa de baza, la cateva ore dupa ce telefonul lam ridicat din servis problema a insistat am luat legatura cu echipa Samsung-Romania care ma indrumat sa trimit telefonul in servis la bucuresti- la cateva zile am fost cuntactat de echipa Samsung-Romania si mi sa spus ca problemele sau adeverit si ca mai dureaza cateva zile pana se repara, intrun final cand mi sa intors telefonul era scris ca iarasi i sa inlocuit placa de baza, iar problema tot nu sa rezolvat,(( am si demonstratii video si Scrinshoturi in care arata ca telefonul este blocat si la asta are probleme si cu internetul in timp ce sunt conectat imi apare ca nu am netul activ)) am contactat iarasi echipa Samsung-Romania si mau indrumat iar in servisul din Brasov , lam lasat o saptamana la care am fost contactat sa vin sa imi ridic telefonul si mi sa acordat o Foaie in care scrie ca telefonul a fost testat si ca defectul nu se confirma, in consecinta produsul dumneavoastra se returneaza in stare perfecta de functionare.

telefonul lam ridicat acum ceva timp iar problema se confirma si face le fel ca si pana acum.

Ajutatima cu sfatul DVS ce sa fac mai departe.
Multumesc anticipat
cu drag :Victor

Alte discuții în legătură

Colet cu continut schimbat amatm amatm Problema mea este una delicata ,datorita faptului ca am cuparat un telefon samsung s7 edge de la o firma de telefonie care nu mi-a dat posibilitatea de a ... (vezi toată discuția)
Inlocuirea unui telefon mobil in garantie Dya85 Dya85 In data de 30.01.2017 am mers la magazin orange shop cu un telefon mobil Samsung S6 edge din cauza ca nu mai pornea si nu se mai incarca,in data de 01.02.2017 ... (vezi toată discuția)
Conflict mediagalaxy si esd-rom service andreid24 andreid24 Salut, In urma cu ceva vreme, mai exact o luna si 3 zile, a inceput spectacolul intre mine si MediaGalaxy plus ESD-ROM service. Pe 01.09.2015 am trimis la ... (vezi toată discuția)