avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 671 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Colet cu continut schimbat
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Colet cu continut schimbat

Problema mea este una delicata ,datorita faptului ca am cuparat un telefon samsung s7 edge de la o firma de telefonie care nu mi-a dat posibilitatea de a ridica aparatul din sediu politica lor fiind doar prin curierat.
La sosirea coletului am platit rambursul de 1450 ron restul sumei find repartizata in 12 rate .La deschiderea coletului surpriza fiind ca in loc de telefonul cerut am gasit in cutia sigilata un alt model de telefon si acela fiind contrafacut.Am sunat la firma respectiva spunand cei din col center sa merg in cel mai apropiat punct sa duc aparatul ca mi se v-a inlocui cu unul conform.Dar surpriza mea ajungand intr-un sediu al respectivei firme a fost ca reprezentantii legali mi-au luat o cerere de inlocuire si mi-au spus sa astept ca se va rezolva .A trecut o luna de atunci si nu s-a rezolvat nimic ,mai mult mi-au emis factura inclusiv cu rata care ar trebui sa o platesc .intre timp am facut denunt la protectia consumatorului si asi dori sa fac si mai departe la organele competente ca imi ajunge cu stresul pe tema aceasta!
Daca se poate asi dori sa ma indrumati ce ar trebui sa fac mai departe?
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Am păstrat mai multe zile un telefon pe care trebuia să-l predau unui client, dar am fost văzut pe camere când l-am băgat în depozit. cum poate fi încadrată fapta mea? Kornel1 Kornel1 Lucrez la o firma de curierat și într-o sâmbăta plecând de la servici mia rămas un colet conținând un telefon în valoare de 6000 lei în mașină. In ... (vezi toată discuția)
Furt produs george_80 george_80 Buna ziua, Ieri am primit un colet la unul dintre cutiile Easybox din Bucuresti. Surpriza mea a fost ca dupa ce am introdus codul, mi s-a deschis cutia si ... (vezi toată discuția)
M-au furat cei de la o firma de curierat abx5 abx5 Si eu trec printr-o chestiune la fel de delicata cu [editat]. Acum doua saptamani am trimis un colet prin OLX (un telefon samsung edge in valoare de 2100 ... (vezi toată discuția)