avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1067 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... furt produs
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

furt produs

Buna ziua,
Ieri am primit un colet la unul dintre cutiile Easybox din Bucuresti. Surpriza mea a fost ca dupa ce am introdus codul, mi s-a deschis cutia si acolo am gasit plicul meu TAIAT si produsul pe care l-am comandat LIPSA!!
Firma de curierat nu raspunde oficial la mesajele mele ( nu primesc nr. de inregistrare), nu ii pot contacta telefonic, incerc cu orele si mi se inchide apelul. Firma de IT care a expediat produsul s-a spalat pe maini, ca nu e treaba lor. Desi e partenerul lor, nu curierul ales de mine!
Ce pot sa fac? Care este procedura?! Suma nu este considerat de mare, insa ma deranjeaza foarte tare ca aveam nevoie de acel produs IT (un HDD SSD).
Multumesc
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 11:24, 16 Mai 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
rezolvarea este treaba furnizorului, atata vreme cat dvs nu aveti contract cu curierul. solicitati furnizorului sa rezolve problema (mail, in scris, eventual cu poze ale ambalajului). daca nu face acest lucru, faceti reclamatie la ANPC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pachet trimis prin posta romana, desfacut si impachetat altfel si fara continutul in el. zamfirescu2000 zamfirescu2000 Buna ziua... Am comandat de pe tocmai.ro un telefon Samsung galaxy s4 i9506 cu cablu de date, casti si încărcător in valoare de 1110 lei de la o doamna . ... (vezi toată discuția)
Rugaminte de lamurire problema furnizor de produse online Descriptiv Descriptiv Am comandat online un produs pe un site gestionat de o firma platitoare de TVA in Romania (ale carei date nu le gasesti pe respectivul site). A sosit prin ... (vezi toată discuția)
Cum s-a calculat taxa vamala? hopeless1 hopeless1 buna ziua! as dori va rog frumos sa ma lamuriti si pe mine asupra unui lucru o prietena a comandat din America un set de pahare pt o nunta acestea au ... (vezi toată discuția)