avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 878 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensionare din zone poluate
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensionare din zone poluate

Buna ziua. sunt nascut in 27.08.1954 , am o vechime totala in munca de 27 ani 10luni din care 5ani 11 luni in grupa I- a si 3 ani 5 luni in grupa a II -a .Doresc sa stiu daca pot iesi la pensie dupa completarea legii 263 , cu reducerea varstei standard de pensionare cu 2 ani , fiind locuitor in municipiul Slatina . Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Pensionare anticipata trandanus trandanus doresc sa stiu daca,pot, fiind locuitor al municipiului slatina , pot beneficia de prevederile acestei legi.(pensionare anticipata ) mentionez ca sunt de sex ... (vezi toată discuția)
Cu cat se reduce varsta standard de pensionare pentru a beneficia de pensie pentru limita de varsta? pandele1 pandele1 Sunt nascut in data 15.01.1957 cu un stagiu total de cotizare de 43 ani si 11 luni, din care 21 ani in grupa I in procent de 100% si 1 an conditii speciale in ... (vezi toată discuția)
Cand poate iesi mama la pensie? ovidyy ovidyy Buna seara! As avea o intrebare , mama mea este nascuta pe data de 27 decembrie 1960 si pana in prezent are 21 de ani si 3luni de zile la grupa II de munca si ... (vezi toată discuția)