avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 684 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenda platita on-line, nerecunoscuta de primarie ! ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenda platita on-line, nerecunoscuta de primarie ! TzEAPA?!

In 2016 am achitat o amenda de circulatie prin site-ul amenda-online.ro. Zilele acestea cand am mers la primaria de domiciuliu sa platesc impozitul, am descoperit ca amenda respectiva este restanta si a intrat pe impozit.

Din cate am citit pe internet dupa, pe site-ul respectiv s-au incasat amenzi in mod ilegal de catre primaria Giugiu sau CL Giurgiu (toate amenzile platite pe site erau valorificate de catre primaria sau CL Giurgiu si de acolo trebuiau directionate catre primariile de domiciuliu ale platitorului, care evident, in cazul meu, nu s-a intamplat).

Am dus extrasul de cont cu tranzactia respectiva la primarie dar pentru ei nu este suficient pentru a-mi sterge amenda. Pe extras apare doar ca suma mi-a fost retrasa din cont, nu apar si detaliile tranzactiei (numarul si seria P-V al amenzii) deoarece plata a fost facuta cu cardul pe internet. Detaliile tranzactiei, impreuna cu numarul si seria procesului verbal, le-am primit intr-un e-mail dar, e-mail-ul nefiind document oficial, primaria refuza sa il ia in considerare.

Ce este de facut in continuare ?

Imi iau un avocat si incep anevoiosul drum de a-mi recupera cei 210 LEI sau ma resemnez cu faptul ca traiesc in Romania unde chiar si statul mai da cate o tzeapa ?

Cu respect si consideratie.
IM

Alte discuții în legătură

Plata online amenda circulatie the game the game Buna ziua!Daca platesc online amenda de circulatie prin intermediul site-ului www.amenda-online.ro mai trebuie sa trimit copia procesului verbal si dovada ... (vezi toată discuția)
Amenda rutieră 19108 19108 Buna ziua Am primit o amenda luni la ora 17 și vreau sa știu pana când as putea plăti jumătate din minimul amenzii dacă dacă pe amenda e menționat ... (vezi toată discuția)
Anulare obligatie de plata pentru amenda platita in termen de 48 ore patraule2 patraule2 Buna ziua, pe ghiseul.ro apare o obligatie de plata pentru o amenda de circulatie in Bucuresti cu PV datat vineri la 19:30, amenda platita pe ghiseul.ro marti ... (vezi toată discuția)