avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Anulare obligatie de plata pentru amenda platita in ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Anulare obligatie de plata pentru amenda platita in termen de 48 ore

Buna ziua, pe ghiseul.ro apare o obligatie de plata pentru o amenda de circulatie in Bucuresti cu PV datat vineri la 19:30, amenda platita pe ghiseul.ro marti la 8AM, la jumatate din valoarea integrala conform PV:

"...sau poate achita in cel mult 2 zile lucratoare de la data primirii PV jumatate din minimul prevazut, adica 250RON ... " (suma pe care am platit-o).

Avand dovada platii si PV-ul in original, cui trebuie sa adresez cererea de anulare a obligatiei de plata ?
Ultima modificare: Duminică, 29 Octombrie 2017
patraule2, utilizator
Cel mai recent răspuns: patraule2 , utilizator 11:19, 7 Noiembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
aveti pe site doua adrese de email. atasati o poza de pe PV, o captura de pe portal si una cu din internet banking sau un extras de cont, unde apare suma platita si data.
la sectiunea "plati anterioare" ce scrie la "stare"?
Ultima modificare: Duminică, 29 Octombrie 2017
AvTudor_com, utilizator
Multumesc, am trimis mail adresei de suport cu documentele relevante. La sectiunea "plati anterioare" pentru amenda scrie "procesata". Am mentionat cand am facut plata detaliile (nr. PV, faptul ca se incadreaza in 48 ore) si informatiile apar in dreptul platii pe ghiseul.ro.

Voi reveni odata ce primesc raspuns la mail-ul trimis.
Când platiti amenzi pe ghiseul.ro trebuie sa atașați si PV scanat. Astfel nu sunt dubii privind valoarea amenzii si nici a termenului în care se poate plati jumătate din minimul amenzii.
Ati facut acest lucru in momentul platii?
Altfel amenda nu are cum sa apara asa de repede la obligații de plată...
Ultima modificare: Duminică, 29 Octombrie 2017
Gheorghe Florin, Consilier juridic
La asistenta@taxelocale6.ro nu am primit raspuns, am sunat la ei si am obtinut numarul de la departamentul de amenzi unde am cerut remedierea situatiei. Au eliminat ei obligatia de plata a doua zi. Multumesc inca o data.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda rovinieta primita cu intarziere ContSters445935 ContSters445935 Buna ziua! Se pare ca la data de 05.08.2017 am circulat fara a avea rovinieta cumparata (nu mi-am dat seama). Am primit astazi in cutia postala un plic cu ... (vezi toată discuția)
Daca într-un proces-verbal de contravenție nu sunt trecute ... bep bep Daca într-un proces-verbal de contravenție nu sunt trecute limitele amenzii, poate fi acesta un motiv sa faci contestatie? Și dacă în procesul-verbal nu ... (vezi toată discuția)
Amenda in parcare kaufland denisimona denisimona Buna seara, in aceasta seara am luat amenda in parcare la Kaufland pentru ca am parcat pe ultiml loc pentru persoane cu dizabilitati, dupa el urmand cele ... (vezi toată discuția)