avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 838 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... card de sanatate neemis
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

card de sanatate neemis

Buna ziua!Ce ma sfatuiti sa fac in situatia in care lucrez cu contract de munca de 1 an,angajatorul imi plateste contributia la sanatate,pe site-ul CASMB la verificare apar asigurata cu card neemis.Am intrebat la casa de sanatate si mi s-a spus sa astept,deoarece comanda de emitere este generata automat de sistem si ca nu mi se poate oferi nici macar o adeverinta care sa inlocuiasca acest card.Multumesc!

Alte discuții în legătură

Inscriere casa de asigurari de sanatate gresita ancadantes ancadantes Buna ziua. Locuiesc in Bucuresti si sunt asigurata ca si salariat la CASMB, dintotdeauna, lucru ce se poate dovedi prin declaratiile depuse de angajator si ... (vezi toată discuția)
Card sanatate dupa angajare trz trz M-am angajat de curand si as vrea sa stiu cum pot intra in posesia cardului de sanatate, cat timp dureaza si cum se procedeaza? Am incercat sa sun la CASMB ... (vezi toată discuția)
Neplata contributii la cass de catre angajator danutzamo danutzamo Buna ziua, angajatorul la care lucrez nu este cu platile la zi a contributiilor la sanatate. In aceste conditii ma trimite pe mine la casmb sa ridic o ... (vezi toată discuția)