avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 672 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Inscriere casa de asigurari de sanatate gresita
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Inscriere casa de asigurari de sanatate gresita

Buna ziua. Locuiesc in Bucuresti si sunt asigurata ca si salariat la CASMB, dintotdeauna, lucru ce se poate dovedi prin declaratiile depuse de angajator si prin adeverinta eliberata de angajator. Am constatat acum , cu ocazia primirii unei trimiteri la medicul de specialitate, eliberata de medicul de familie ce are si el contract cu CASMB, ca pe trimitere apar numele,CNP si adresa mea corecta, dar in loc de asigurat CASMB apare tiparit ca sunt asigurata CJAS Alba(casa judeteana de asigurari de sanatate Alba). Aceasta informatie este generata automat de catre sistem, in momentul folosirii cardului meu de sanatate, cand medicul de familie tipareste pentru mine trimiteri sau retete. Intrebarea mea si rugamintea in acelasi timp , este sa ma sfatuiti unde sa merg si ce sa fac pentru a corecta aceasta greseala? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ancadantes , utilizator 14:01, 22 Ianuarie 2017
Solicitati angajatorului o adeverinta ca sunteti asigurata la CSAMB si apoi mergeti la CSAMB pentru a clarifica situatia. Sau incercati sa contactati CASMB prin intermediul formularului de contact de pe site-ul casei

[ link extern ]
Multumesc mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Card sanatate dupa angajare trz trz M-am angajat de curand si as vrea sa stiu cum pot intra in posesia cardului de sanatate, cat timp dureaza si cum se procedeaza? Am incercat sa sun la CASMB ... (vezi toată discuția)
Obtinerea cardului european de sanatate ceass pentru persoane coasigurate sau fara venituri cyan cyan am o nelamurire legata de documentele necesare ptr obtinerea cardului european de sanatate CEASS. eu sunt asigurat ca si salariat, sotia este coasigurat ... (vezi toată discuția)
Card de sanatate national leonardy44 leonardy44 Buna seara! unde ma pot adresa pt obtinerea cardului de sanatate; -la casa de asigurari apare ca sunt asigurat dar fara card emis; -am intrebat la casa cand ... (vezi toată discuția)