avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Examen pentru obtinerea permisului de conducere
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Examen pentru obtinerea permisului de conducere

Bună ziua,
Intrebarea mea este următoarea: Am picat la examenul de obţinere a permisului de conducere(o dată , după reuşita de la chestionare).Acum ştiu că trebuie să mai iau 6 ore de cursuri cu un instructor, şi după 15 zile, pot să solicit un nou examen pe traseu.Ceea ce nu ştiu, este că probabil, până la data când voi fi programat , îmi expiră un an de la efectuarea vizitelor medicale. Deci la data solicitării voi fi în perioada valabilităţii(dar la noi programarea se face la o distanţă de 1,5 – 2 luni),dar la data când voi fi programat , nu. Am întrebat două persoane, una a spus că trebuiesc înnoite vizitele medicale , celălalt a zis că nu e nevoie, este în regulă vizita medicală , dacă la depunerea dosarului şi la examenul de sală , totul a fost OK??!
Acum după cine să mă iau ? Care este varianta bună ? Problema este că lucrez în străinătate şi nu-mi este uşor să mă tot deplasez în ţară.
Vă mulţumesc anticipat pentru răspunsul Dvs.
O zi bună vă doresc.

Alte discuții în legătură

Buna ziua , in luna martie a acestui an m-am inscris la scoala ... Nicoleta.I.Cimpoeru Nicoleta.I.Cimpoeru Buna ziua , In luna martie a acestui an m-am inscris la scoala de soferi X unde instructor auto (individual zice el) era angajat o cunostiinta. Am ... (vezi toată discuția)
Examenul auto ofelia bercea ofelia bercea Bună ziua, vă rog să mi spuneți ce trebuie să fac dacă nu am obtinut examenul pt permisul de conducere și îmi expira dosarul? Țin să precizez ... (vezi toată discuția)
Teoria e valabila sau nu la reluarea examenului auto categoria b? malinalare malinalare buna deci daca am picat la traseu sala e valabila sau nu un an de zile?#-o (vezi toată discuția)