avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1732 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... examenul auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

examenul auto

Bună ziua, vă rog să mi spuneți ce trebuie să fac dacă nu am obtinut examenul pt permisul de conducere și îmi expira dosarul? Țin să precizez că am fost programată la 5 luni pt proba practica. Mulțumesc!
Ultima modificare: Duminică, 19 Noiembrie 2017
ofelia bercea, utilizator
Cel mai recent răspuns: ramopopa , utilizator 16:23, 19 Noiembrie 2017
Daca ati facut scoala de sofer si trebuia sa dati proba practica si nu ati dat sau nu ati luat si va expira dosarul puteti sa va programati la condus. Poate va programeaza in acest timp cat mai aveti. Vorbiti cu instructorul daca va puteti programa la condus. Daca nu luati proba practica in acest timp cat a mai ramas atunci veti relua procedura daca va doriti carnetul de sofer: inscrie scoala, taxele toate, adeverinta medicala etc. Si atunci dati sala si condusul din nou. Altceva nu aveti ce sa faceti. Am luat permisul anul acesta in mai.
Ultima modificare: Duminică, 19 Noiembrie 2017
ramopopa, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot sa schimb doar instructorul auto? anonim456 anonim456 Dacă am promovat examenul teoretic la drpciv cu o anumită scoală de șoferi, pot da examenul practic cu o altă școală în condițiile în care am picat ... (vezi toată discuția)
Buna ziua , in luna martie a acestui an m-am inscris la scoala ... Nicoleta.I.Cimpoeru Nicoleta.I.Cimpoeru Buna ziua , In luna martie a acestui an m-am inscris la scoala de soferi X unde instructor auto (individual zice el) era angajat o cunostiinta. Am ... (vezi toată discuția)
Scoala de soferi pe cale sa expire Diana Biciaga Diana Biciaga Buna seara, Dupa aproape 3 ore de cautat de-a-lungul si de-a-latul internetului, tot nu am reusit sa aflu doua informatii relativ simple. Problema mea ... (vezi toată discuția)