avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 501 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Pot sa schimb doar instructorul auto?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Pot sa schimb doar instructorul auto?

Dacă am promovat examenul teoretic la drpciv cu o anumită scoală de șoferi, pot da examenul practic cu o altă școală în condițiile în care am picat deja de doua ori examenul practic cu acea scoala? Și dacă da, atunci ce trebuie făcut? Cu alte cuvinte vreau să schimb doar instructorul și acest instructor să fie la altă școală de șoferi! Este posibil acest lucru? Dar să nu mai dau sala ci doar traseul. Și dacă mă transfer la alt instructor auto (deci la altă școală) ce alte taxe trebuie să plătesc?

Vă mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: anonim456 , utilizator 00:57, 28 Decembrie 2015
Aveti dosarul la dvs., puteti merge la o alta scoala de soferi si sa faceti 3 sedinte de perfectionare care trebuie dovedite cu adeverinta eliberata de noua scoala si dovada platii sedintelor. Daca faceti cu un instructor independent acesta trebuie sa fie autorizat.
Vă mulțumesc mult pentru răspuns. Vroiam totuși să vă mai întreb ceva, dacă puteți să mă sfătuiți, și anume că vroiam să știu dacă îmi trebuie și acel carnet de ore parcurse pentru noua scoală? Findcă eu am tot dosarul la mine doar că nu am acel carnet cu ore parcurse și pentru care mi sa refuzat de la bun început să mi se dea. Deși acel carnet de ore mi s-a aratat de către instructorul auto ca există, el nu vrea să mi-l dea. Ce fac în acest caz? Cînd trebuie să caut alt instructor de la altă școală, mi se va cere și acel carnet de ore parcurse s-au doar dosarul?

Vă mulțumesc.
Nu aveti nevoie de carnet.
Carnetul reprezinta dovada ca ati facut orele si apartine scolii. Daca au control de la ARR, scoala dovedeste cu carnetul ca ati facut orele.
Va multumesc mult pentru ajutor. Sunt super multumit de acest site. :)))

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot schimba instructorul auto? durdeu durdeu Vreau sa-mi schimb instructorul auto. Am luat chestionarul, dar am picat traseul la politie. Trebuie sa ma reprogramez, dar scoala imi spune ca trebuie sa fac ... (vezi toată discuția)
Scoala de soferi ContSters327623 ContSters327623 Buna ziua! Am inceput o scoala de soferi si nu stiu daca o voi mai termina fara sa nu fiu furata la greu si umilita groaznic. Am luat PROBA TEORETICA DIN ... (vezi toată discuția)
Buna ziua , in luna martie a acestui an m-am inscris la scoala ... Nicoleta.I.Cimpoeru Nicoleta.I.Cimpoeru Buna ziua , In luna martie a acestui an m-am inscris la scoala de soferi X unde instructor auto (individual zice el) era angajat o cunostiinta. Am ... (vezi toată discuția)