avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 451 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Cum pot schimba instructorul auto?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Cum pot schimba instructorul auto?

Vreau sa-mi schimb instructorul auto. Am luat chestionarul, dar am picat traseul la politie. Trebuie sa ma reprogramez, dar scoala imi spune ca trebuie sa fac obligatoriu 6 ore cu acest instructor, dupa care acesta imi va semna o adeverinta si abia apoi as putea sa-l schimb. Dosarul este la mine. Practic nu mai am nicio legatura nici cu scoala respectiva si nici cu acel instructor. Ce acte mai trebuie sa completez la dosar pt. a-l depune dinnou la politie? Cum procedez pt a incepe orele cu noul instructor. Multumesc
Cel mai recent răspuns: durdeu , utilizator 12:37, 3 Octombrie 2019
Aveți dosarul la dumneavoastră, puteți merge la o altă școală de șoferi și să faceți 3 ședințe de perfecționare care trebuie dovedite cu adeverința eliberată de noua școală și dovada plății ședințelor . Daca faceți cu un instructor independent acesta trebuie să fie autorizat pentru a vă putea da acea adeverință.
Mulțumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot sa schimb doar instructorul auto? anonim456 anonim456 Dacă am promovat examenul teoretic la drpciv cu o anumită scoală de șoferi, pot da examenul practic cu o altă școală în condițiile în care am picat ... (vezi toată discuția)
Redobindirea permisului auto anulat stanciu11 stanciu11 pentru redobindirea permisului anulat se examineaza atit sala cit si orasul? (vezi toată discuția)
Scoala de soferi ContSters327623 ContSters327623 Buna ziua! Am inceput o scoala de soferi si nu stiu daca o voi mai termina fara sa nu fiu furata la greu si umilita groaznic. Am luat PROBA TEORETICA DIN ... (vezi toată discuția)