avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu prenatal
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu prenatal

Am intrat în șomaj în iulie 2016 m-am angajat din șomaj în octombrie 2016 pe perioada determinata de 6 luni din aprilie am reluat șomajul de unde l am lăsat de la 1 iunie mă angajez pe perioada determinata de 3 luni ( sezon) am aflat că sunt însărcinată acum ce drepturi am după cele 3 luni revin în șomaj inca 3 luni că atât mai am ...întrebarea este dacă pot intra in prenatal?

Alte discuții în legătură

Trebuie sa am obligatoriu 6 luni lucrate inainte sa intru in concediu de maternitate de 126 zile? yuby yuby Buna ziua , Fiti draguri am si eu o intrebare referitoare la cazul meu . Sunt insarcinata am inceput serviciul in luna ianuarie 2012, 12 ianuarie dupa 2 ani, ... (vezi toată discuția)
Concediul de risc maternal irina_irina irina_irina Buna seara! As dori cateva lamuriri legate de situatia mea concreta si poate astfel mai ajutam si alte mamici. Am inceput sa lucrez din martie 2007. In august ... (vezi toată discuția)
Are anjatorul voie sa dea afara o gravida pentru ca asa considera el? alexatiba alexatiba Sunt angajata la o firma din Iasi din martie 2015 dra contractul de munca l-am semnat abia in aprilie 2015 si era pe o perioada de 3 luni. La sfarsitul lunii ... (vezi toată discuția)