avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 462 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Recuperare TVA -
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Recuperare TVA -

buna ziua

am cumparat o masina din SUA ,
am contactat firma de transport ocean , toate bune si frumoase pana in Germania -port bremerhaven -

aici am platit 10% taxa din valoarea facturii in schimb am platit si 19% TVA in portul din Germania

mentionez faptul ca am cumparat pe PF ( persoana fizica)

valoarea TVA-lui este 583 euro

pot recupera TVA ?
Cel mai recent răspuns: utilizator76 , utilizator 08:12, 30 Mai 2017
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare masina sh - achizitie tva Roger25 Roger25 Buna ziua, Am gasit un tip (pare de incredere, din ce imi povesteste), care are o firma care se ocupa cu masini second-hand din spatiul intracomunitar ... (vezi toată discuția)
Cumparaturi pe ebay,shipping, taxe vamale, taxe postale, tva.... ContSters169673 ContSters169673 Am cumparat niste pandantive si cercei de argint si doua ceasuri de mana vechi, am platit valoarea lor 830 dolari + 70 dolari shipping + 33 taxa de paypal, ... (vezi toată discuția)
Taxe vamale pentru motociclete ionuts ionuts Vreau sa import o motocicleta noua din SUA, New York. Motocicleta este fabricata in UE, mai precis in Anglia. As vrea sa stiu daca trebuie platite taxe vamale ... (vezi toată discuția)