Buna ziua !
Sunt parat , ( reclamant reconventional ) intr-un proces de partaj. Dupa 5 ani de judecata la judecatorie , reclamantul pierde procesul . Instanta de judecata a constatat existenta autoritatii de lucru judecat si respinge actiunea .
In intampinare am solicitat cheltuielile de judecata , venituri nerealizate in urma procesului ( fiind persoana fizica autorizat , iar in zilele ca cand am avut dezbateri a trebuit sa suspend activitatea ) si anularea procesului verbal de adjudecare imobiliara si a tuturor actelor urmatoare inclusiv a contractelor de vianzare cumparare intocmite ulterior adjudecarii .
Mentionez ca imobilul in litigiu unde sunt coproprietar cu reclamantul a fost vandut in 2010 prin executare silita si mai tarziu diferitelor persoane ( inclusiv reclamantului ) .
Actele intocmite de catre executor judecatoresc au fost falsificate - trucate , incalcand prevederile art.509 alin 5 din vechiul cod civil . Debitorii ( fosti coprorietari ) din dosarul executional au depus plangere penala acum 4 ani , iar participanti la licitatie ( executor , creditor si adjudecatar , ofiter respectiv subofiter M.I.) sunt trimis in judecata pentru incalcarea Legi 78/2000 art.13/2 , raportat la art.297 alin 1 C.p.
Dupa repetate suspendari , ( pe motiv ca exista o cauza penala ) atacate cu recurs de catre reclamant , Tribunalul de fiecare data trimite cauza la instanta de fond si abia dupa 5 ani de judecata , judecatoria constata existenta autoritati de lucru judecat , asa cum am descris la inceput .
In incheiere - hotarare , instanta de fond respinge actiunea reclamantului , dijunge dosarul privind capatul de cerere cu constatarea nulitati actului de adjudecare si a tuturor actelor urmatoare , suspenda acest dosar noua format pana la solutionarea cauzei penala . Totodata arata ca cheltuielile de judecata se va discuta in acest dosar noua fomat .
Am formulat Apel privind cheltuielile de judecata , adica sa primesc aceste sume de bani pe motiv ca inculpati din dosarul penal tergiverseaza aceasta cauza , solicitand amanari pe diferite motive neintemeiete , asteptand aparitia legii gratierii sau prescriptia , solicitand inclusiv ridicarea sechestrului asigurator
Tribunalul a respins apelul , ( nu cunosc inca motivarea ).
Pentru acest motiv rog sa ma ajutati si sa-mi spuneti daca mai am cale de atac dupa apel .
Va multumesc anticipat !
Proces cu banca
ddaniel
Buna seara,
Va rog sa ma ajutati cu un raspuns:
In anul 2014 am dat in judecata o banca din Romania in care am reclamat clauzele abuzive in care am ... (vezi toată discuția)