avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1067 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Angajarea dupa ICC 3-7ani
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Angajarea dupa ICC 3-7ani

Buna ziua,revin cu o intrebare:pe 15 iunie copilul face 7ani si mi se termina CIC 3-7ani.(Sunt si asistent personal al copilului)Copilul are handicap grad 1 si de la primarie mi se face angajare ca asist personal.Azi am fost cu dosarul cu necesarul de acte,si mi s a spus sa revin spre sfarsitul lunii iunie cu ele,unde ma vor trimite la somaj pentru repartitie,dar pana atunci sa ma duc dupa 10 iunie sa semnez declaratia de obtiune.Declaratia pentru ce este daca vor sa imi faca angajarea cu 1iulie?Pe 15 iunie cand face copilul 7 ani trebuie sa mai ma duc la angajator sa fac o cerere ceva?

Alte discuții în legătură

Icc bebe 2 mamy86 mamy86 Buna seara.Revin cu o intrebare:sunt angajata la primarie ca asist personal de la 1iulie pana pe 9mai 2018 al copilului cu handacap grav,(am fost in crestere ... (vezi toată discuția)
Icc vs asistent personal mamy86 mamy86 Pana pe 15iunie am ft in ICC3-7ani,copilul avand certificat gradul 1 cu asistent,de la 1iulie mi s a ft angajarea la primarie ca asistent pers cu cotract pana ... (vezi toată discuția)
Renuntare icc mamy86 mamy86 Buna ziua.Sunt in ICC 3-7ani,si asist pers al copilului,copilul avand si certificat cu grad de handicap grav.Am primit o oferta de munca,dar angajatorul ar ... (vezi toată discuția)