avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1137 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Renuntare ICC
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Renuntare ICC

Buna ziua.Sunt in ICC 3-7ani,si asist pers al copilului,copilul avand si certificat cu grad de handicap grav.Am primit o oferta de munca,dar angajatorul ar vrea sa stau o perioada in proba.Pot sta in perioada de proba,fara sa renunt la ICC?Daca ma angajez,banii ca asistent ii pot primi atata timp cat copilul este incadrat in grad de handicap grav?Va multumesc

Alte discuții în legătură

Icc vs asistent personal mamy86 mamy86 Pana pe 15iunie am ft in ICC3-7ani,copilul avand certificat gradul 1 cu asistent,de la 1iulie mi s a ft angajarea la primarie ca asistent pers cu cotract pana ... (vezi toată discuția)
Adeverinta pentru angajare mamy86 mamy86 Bunaziua.Luna viitoare mi se termina ICC 3-7ani,si mi s a dat sa fac angajarea ca asistent personal al copilului cu handicap grad 1.Mi s a cerut o adeverinta ... (vezi toată discuția)
Legea persoanelor cu handicap andreeapetruta andreeapetruta Buna sera.Va rog sa imi spuneti daca am dreptul la insotitor personal in conditiile in care pe certificatul de incadrare in grad de handicap grav nu se ... (vezi toată discuția)