avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 911 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Adeverinta pentru angajare
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Adeverinta pentru angajare

Bunaziua.Luna viitoare mi se termina ICC 3-7ani,si mi s a dat sa fac angajarea ca asistent personal al copilului cu handicap grad 1.Mi s a cerut o adeverinta de la fostul angajator cu salariu din 2011(copil e nascut in iunie 2010)de cand nu mai sunt cartile de munca.Angajatorul nu vrea sa imi dea adeverinta pt ca in perioada aceea eram in ICC si am decizia care mi a venit precum ac sunt in icc incepand cu data de...cu indemnizatia de 600ron.De unde pot obtine aceasta adeverinta? Directia muncii mi o poate elibera?Sau unde au ft cartile de munaca cu perioada de cotizare?
Cel mai recent răspuns: mamy86 , utilizator 19:06, 24 Mai 2017
adeverinta se elibereaza de la locul unde ati depus depus dosarul pt.ICC
De unde am depus actele pt ICC,in aceeasi cladire,dar alt birou mi se faceangajarea..de acolo mi sa cerut aceasta adeverinta.
Doar AJPIS va poate elibera o adeverinta cu cuantumul indemnizatiei primite .
Va multumesc pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Icc vs asistent personal mamy86 mamy86 Pana pe 15iunie am ft in ICC3-7ani,copilul avand certificat gradul 1 cu asistent,de la 1iulie mi s a ft angajarea la primarie ca asistent pers cu cotract pana ... (vezi toată discuția)
Prelungire ccc copil cu handicap mamy86 mamy86 Buna ziua.Daca la sf lunii mai sa eliberat noul certificat de handicap,copilul a ft 6ani pe 15iunie,mama a dus certificatul de handicap la DGSAPC si cererea ... (vezi toată discuția)
Renuntare icc mamy86 mamy86 Buna ziua.Sunt in ICC 3-7ani,si asist pers al copilului,copilul avand si certificat cu grad de handicap grav.Am primit o oferta de munca,dar angajatorul ar ... (vezi toată discuția)