avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1024 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Prelungire CCC copil cu handicap
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Prelungire CCC copil cu handicap

Buna ziua.Daca la sf lunii mai sa eliberat noul certificat de handicap,copilul a ft 6ani pe 15iunie,mama a dus certificatul de handicap la DGSAPC si cererea de prelungire de la angajator pe ultimul an,cu mentinuea SE APROBA,si Primarie,luna asta a primit alocatia doar 84lei(in loc de 200) si indemnizatia 3-7ani nu.De ce oare?
Cel mai recent răspuns: mamy86 , utilizator 18:57, 15 Iulie 2016
Ar fi bine sa intrebati la AJPIS, este posibil ca Primaria sa fi intarziat cu transmiterea actelor.
Va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Icc vs asistent personal mamy86 mamy86 Pana pe 15iunie am ft in ICC3-7ani,copilul avand certificat gradul 1 cu asistent,de la 1iulie mi s a ft angajarea la primarie ca asistent pers cu cotract pana ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil /insotitor copil handicap sporissimina sporissimina Buna ziua.la sfarsitul lunii i se elibereaza pentru fetita mea de 1an si 5luni certificat de handicap grad 1(probleme cardiace) pentru 6luni de zile dupa care ... (vezi toată discuția)
Ce drepturi are copilul de 1, 6 ani incadrat intr-un grad de handicap? claudia252820 claudia252820 Azi am avut comisia de evaluare si urmeaza sa primim certificatul de incadrare in grad de handicap. Mama primeste indemnizatia de crestere copil iar copilul, ... (vezi toată discuția)