AVLIL a scris:
Il notificati si ii spuneti ca solutiile de la domiciliul dv. sunt gasite de dv. si cele de la domiciliul lui de el. Fiecare parinte este obligat sa gaseasca solutii pe timp cat copilul sta la el. Atata timp cat nu este vorba despre exercitarea drepturilor parintesti pentru care legea prevede acordul ambilor, nu putem sa cerem acordul la fiecare haina noua cumparata, bomboana inainte de masa sau altele asemenea.
In plus, ii puteti oferi sansa ca el sa fie cel care are grija de copil in timpul cat sunteti plecata.
Ar fi normal sa il informati ca in perioada x-y copilul va ramane in ingrijirea bunicii materne si ca este invitat sa il preia daca doreste. Dar astea se stabilesc in functie de istoricul relatiei.
Am o intrebare pe subiect.
Am anuntat tatal din timp ca voi fi plecata in perioada verii, o sapt in iulie si o saptamana in august.
L-am intrebat daca-l poate lua el pe cel mic, nu poate.
L-am anuntat ca-l voi lasa in grija bonei si a sotului ei (care stau cu cel mic de la 7 luni de viata).
Ma anunta in scris ca nu e de acord cu decizia mea de a-l lasa acolo, dar nici nu-l poate lua la el si sa gasesc alta solutie.
Cam asta se intampla si cand e vorba de wkd-urile cand e la mine, daca il las in grija cuiva.
Acuma, raspunsul lui la orice este: "ti-ai asumat raspunderea cresterii lui...bla bla". Stllul este fix la fel cu cel al fostului sot al Michaelei.
Ce se poate intampla in cazul in care eu las totusi copilul in grija bonei? (cand tatal nu e ede acord).