avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Transfer scolar in cazul unui major
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Transfer scolar in cazul unui major

Un major care intra anul viitor in clasa a XII-a isi poate efectua singur transferul scolar de la un liceu la altul (acelasi profil)? Daca da, cum se procedeaza? Scoala i-a comunicat faptul ca trebuie sa aiba permisiunea parintilor si ei sa faca dovada schimbarii adresei in cazul in care vor sa oficieze transferul. Intrebarea mea, nu se poate face asta si fara permisiunea parintilor? Pentru ca majorul, in cauza doreste sa locuiasca singur intr-o alta localitate. Doresc si o baza legala in acest sens pentru a putea sa o mentionam in cererea de transfer. Multumesc!

Alte discuții în legătură

Un caz special - transfer de la un liceu la altul in primul semestru Leeleee Leeleee buna seara..Ma numesc Elena am 15 anii si de cateva saptamanii am inceput \"viata de liceu\":(...doar k la liceu am unele probleme:-S.. Colegii se feresc de ... (vezi toată discuția)
Transfer de la o unitate de invatamant la alta (liceu) emaio emaio Buna ziua. As dori sa stiu care sunt conditiile de transfer de la un liceu la altul, dar si de la un profil la altul. Am o fata in clasa a IX a, la un liceu cu ... (vezi toată discuția)
Decizia copilului dupa majorat de a se muta de la tata Helenmire Helenmire Buna ziua, Am un copil care prin hotărâre judecătorească i-a fost încredințat tatălui, dar copilul (fetita mea) ar vrea sa vina sa locuiască cu ... (vezi toată discuția)