avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 104 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Locuri subventionate pentru avocatii stagiari la ...
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Locuri subventionate pentru avocatii stagiari la Conferinta Avocatnet.ro

Avocatnet.ro ofera, petnru avocatii stagiari si nou-intratii in Barourile din tara 10 locuri cu pret subventionat (300 de ron + TVA, spre deosebire de pretul de lista de 575 ron + TVA) la conferinta "Bazele pledoariei eficiente si tehnici de retorica - Construieste o pledoarie care sa convinga".

E important de notat ca la conferinta si-au anuntat participarea Decanul Baroului Bucuresti si o serie de avocati din marile case de avocatura bucurestene. Pentru stagiari, un astfel de eveniment ar putea fi un prilej important de networking profesional.

Pentru cei interesati, se poate completa formularul de mai jos (in care se va scrie calitatea de avocat stagiar / nou admis in Barou):
www.seminariileavocatnet.ro/...
Ultima modificare: Miercuri, 23 Septembrie 2009
Alin Popescu, administrator

Alte discuții în legătură

De ce stagiarii din baroul constitutional nu pot beneficia de acelasi avantaje ca cei din baroul traditional? cristian_ice77 cristian_ice77 de ce stagiari din baroul constitutional nu pot beneficia de acelasi avantaje ca cei din baroul traditional (vezi toată discuția)
Transfer avocat stagiar George.Octavian George.Octavian Buna Ziua, Am o nelamurire in ceea ce priveste posibilitatea de a fi transferat intr-un alt barou avand in vedere faptul ca am promovat examenul de primire in ... (vezi toată discuția)
Imagini de la seminariile avocatnet.ro Alin Popescu Alin Popescu Un film de la seminarii, precum si parerea unora dintre participanti, la pagina de mai jos http://seminariileavocatnet.ro/ [b]Seminariile Avocatnet.ro ... (vezi toată discuția)