Am un proces de divort cu sotia,iar primul termen este pe 14 iunie 2017 si as vrea sa stiu daca ma pot prezenta pe tot parcursul procesului,fara avocat si daca m-i se permite sa ma apar singur in proces si ce sanse am sa obtin macar minimul din cea ce prevede legea in caz de divort.As mai dori sa stiu daca ,pe parcursul sau la final ,cererea de divort sa fie anulata,pe motiv ca nu sunt fapte intemeiate pentru desfacerea casatoriei.In mijlocul procesului sunt si doi copii minori de 4 ani si 11 ani ,fara bunuri de impartit intre noi.
Va puteti apara singur dar trebuie sa stiti sa va aparati.
Procesele nu se desfasoara doar pe vorbe asa cum zic oamenii in general si de aceea zic ca si ei pot sa vorbeasca...
Puteti sa va reprezentati singur desi recomandat ar fi sa va angajati un avocat sau macar sa solicitati unui avocat sa va redacteze intampinarea.Deja din intrebarea pusa de dvs rezulta ca nu prea stiti la ce sa va asteptati si nici cum se desfasoara un proces.Varianta cu nu am sot/sotie de lasat nu este valabila daca o persoana doreste neaparat sa divorteze va reusi acest lucru indiferent daca cealalta parte considera ca motivele nu sunt intemeiate.Succes.
Nu va ajuta cu absolut nimic,in nici un caz nu o sa blocati/tergiversati judecarea cauzei mai mult decat atat aveti toate sansele sa nu administrati probe in aparare si procesul sa decurga exact cum doreste (inca)sotia.
Casnicie
Berezuc
Daca sotia a plecat de acasa o pot \"forta\" legal sa ma accepte unde locuieste acum? Mentionez ca nu a fost si nu e vorba de cearta sau violenta domestica, ... (vezi toată discuția)