avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 448 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Accident minor cu fuga de la locul accidentului
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accident minor cu fuga de la locul accidentului

Buna ziua,
Acum 2 zile pe un drum european am avut un accident minor doar cu pagume materiale . Intr-o curba din sens opus, un autovehicul taind curba mi-a lovit si distrus oglinda stanga. Am oprit masina si am intors sa vad daca soferul care m-a lovit a oprit. L-am gasit la cativa metri dupa locul accidentului. Am oprit si ne-am dat jos sa discutam cu persoana , in acest timp soferul a intrat inapoi in masina si a plecat. Am sunat la politie si ne-a trimis sa dam o declaratie la cea mai apropiata sectie. I-am retinut numarul de inmatriculare si i-am zis agentului de politie iar acesta ne-a dat doar o adeverinta de intrare in reparatie.

Ce as putea face in continuare? trebuie sa imi repar oglinda dar nu am alte detalii ale celuilalt sofer.

Alte discuții în legătură

Victima unui accident minor, vinovatul a fugit de la locul faptei. Petria Marius Petria Marius Sunt victima a unui accident minor care s-a soldat cu distrugerea oglinzii retrovizoare stanga. Masina care de deplasa din sens opus nu a pastrat distanta ... (vezi toată discuția)
Accident viraj stanga dupa depasire nepermisa sofer129 sofer129 Buna ziua! Am fost implicat intr-un accident de circulatie in care masina mea a iesit foarte lovita. Am intrat pe o strada cu 2 benzi despartite de o linie ... (vezi toată discuția)
Sunt taponat, iar pe procesul verbal tot eu sunt vinovat GsmWorld GsmWorld Buna ziua. Acum 2 zile circulam pe un drum comunal ingust (3.5m latime) care urca pe un deal din directia vale>deal cu o viteza mica aproximativ 20-30KM/H.La ... (vezi toată discuția)