avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 481 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Greva functionari publici
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Greva functionari publici

Buna seara,
Va rog sa ma edificati in urmatoarele probleme:
In cazul unei greve a functionarilor publici pe durata nedeterminata,ce se trece in cartea de munca?
Se pot da sanctiuni de la minister in jos in timpul grevei daca nu realizezi sarcinile de serviciu?

Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: victorya_21 , utilizator 13:25, 5 Iunie 2017
Din moment ce dreptul la greva este garantat prin lege ce sanctiuni sa va dea? Sa se sanctioneze pe ei ca au salarii mari si mananca cu 2 lei/zi in Parlament. Dvs. pe zilele nelucrate nu sunteti platit. S-au strans toti sa dea in functionary publici, de parca ei nu sunt la fel ca si medicii ori profesorii. S-a ajuns ca un brancardier ori un sofer sau o infirmiera din sanatate sa ia mai mult decat un functionar cu master din administratie. Halal natiune!
Buna ziua,
Va multumesc mult pentru raspuns.
Totusi as dori sa aflu ce se trece in cartea de munca : concediu fara plata sau absente nemotivate?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Perversiunea patronilor ady k ady k sunt sofer si pe data de 9 noiembrie am fost invitat la bpr sa predau permisul pt acumularea a 15 puncte si am primit dovada fara drept de circulatie din data ... (vezi toată discuția)
Detasare - absente nemotivate bryan bryan Va prezint urmatoarea situatie; un functionar public este detasat de institutie, ia act de acest lucru insa nu se prezinta, la locul de munca , dupa o ... (vezi toată discuția)
Suspendare din motive personale mira55 mira55 VREAU SA STIU DACA DUPA CE AM AVUT RAPORTURILE DE SERVICIU SUSPENDATE DE DREPT, DIN MOTIVE MEDICALE, POT SA MA SUSPEND DIN FUNCTIE DIN MOTIVE PERSONALE, PE O ... (vezi toată discuția)