avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 881 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Prescrierea faptei
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Prescrierea faptei

Am fost condamnat in anul 2010 la 7 ani si jumatate de inchisoare iesind pe buna purtare (conditionat)in 2015. Intrebarea mea este peste cat timp pot sa scot un cazier curat?am mari probleme la angajare......
Cel mai recent răspuns: Sebastian Simon , Avocat 20:00, 6 Iunie 2017
Buna seara!

Se calculeaza 5 ani din momentul executarii. Deci in 2020 puteti cere instantei reabilitarea.

Cu stima.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Expirare cazier DragosJam DragosJam Buna ziua.Am fost condamnat la 2 ani de inchisoare cu executare.am executat 1.2 ani si am fost eliberat conditionat in martie 2016. Intrebarea mea e cand imi ... (vezi toată discuția)
Reabilitarea judecatoreasca ContSters94352 ContSters94352 am fost condamnat in ''98 la 7 ani inchisoare,am executat pina in 2003 luna iulie,cind am fost pus in libertate conditionat pentru buna purtare! cind pot ... (vezi toată discuția)
Stergerea cazierului abrassu abrassu Buna ziua Am avut o condamnare de 1,6 luni inchisoare cu suspendare + 2 ani de incercare,asa scrie in sentinta definitiva,anul care urmeaza 2010,pe 6 ... (vezi toată discuția)