avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 902 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... dispozitie de numire pe perioada de 12 luni
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

dispozitie de numire pe perioada de 12 luni

Buna ziua, in urma cu o luna am dat concurs pentru ocuparea unie functii de executie in cadrul unei primarii, postul fiind scos la concurs pe perioada nedeterminata. Dupa ce am fost numita in functie, dupa vreo 2 saptamani, nu mi s-a dat dispozitia de numire asa cum era normal iar azi am reusit cumva sa fac rost de o copie a acesteia. Problema e ca in dispozitie scrie asa :" Dispozitie privind numirea ....in functia publica de executie de inspector, grad profesional debutant pe o perioda de 12 luni". Poate postul sa fie trecut ca post pe perioada determinata desi la concurs era clar pe perioada nedeterminata sau acea perioada de 12 luni e doar pentru incadrarea de inspector debutant?Am nevoie de o lamurire inainte sa ma duc sa pun tunul pe secretara :) Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Mona2203 , utilizator 20:29, 6 Iunie 2017
Este doar incadrarea , dupa 12 luni puteti fi promovata la gradul de inspector asistent.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Functionar public debutant Poppeasca Poppeasca Buna ziua. Va rog mult sa ma ajutati in clarificarea unei situatii intrucat nu cred ca angajatorii mei o vor face intr -un mod onest. In luna iulie 2007 am ... (vezi toată discuția)
Transformare contractual in functionar public deea09 deea09 In 01.04.2007 am fost angajata ca inspector de specialitate debutant -psihopedagog- in cadrul Serviciului Public de Asistenta Sociala ( functie personal ... (vezi toată discuția)
Organigrama si statul de functii - administratie publica mihaita10 mihaita10 Buna ziua, 1) Am fost functionar public, incadrat inspector la biroul resurse umane, mi- am dat demisia din functionar public, am dat concurs pe un post ... (vezi toată discuția)